ada sapa2 sama due tak 23.6

kongsi sikit skrng ada rasa sakit2 tak!! #bbyno2

29 Balas

sy due 22/6 skrg 35w. kena serah diri klu takde tanda sebab gdm on diet. kerap sakit kt tulang tongkeng & tulang pelvis skrg 🤣 baru ni masa check up 34w dkt hospital yg saya nk bersalin, Dr ckp baby dh masuk laluan. itu yg kdg rasa berat je kt bwh rasa mcm ada benda nk terkeluar.

1y ago

Berat baby saya kurang. Baru 1.6kg . Tgh usaha nk naikkan brt bby sblm checkup o&g next week

sy due 23.6.....miss v dah sakit...nak angkat kaki melangkah pun sakit kat miss v...kalau dh dduk atau baring,nak bgn mula melangkah tu sakit sgt...anak no3...anak 1st dgn 2nd dulu xmerasa cmni...sehari sebelum bersalin pun blh jln2 pasar mlm lg...kali ni awal2 dh xlarat...

1y ago

semoga dipermudahkn sgala urusan

saya 25/6. Buat masa skrg tak ada rasa sakit2 sangat, cuma kdg perut tegang, kdg celah kelengkang sakit. Saya siang aktif buat keja rmh la, kalau pi mana2, org kata mcm tak sarat sngt. hehe. Orang tngk pun risau.😅

1y ago

semoga dipermudahkn sgla urusan😊

sy due 20/6,perut jela kdg rasa mengeras pastu skali skala rsa sakit dkt ari2 je yg lain belum rasa lg..moga dipermudahkan urusan kita bersalin nt amin2..

1y ago

sya pon sma sis,

Hi sy duedate 9/6 .. perut kerap juga rasa mengeras , celah kangkang pon dah sakit2 .. last scan 18hb hr tu kpla da turun laluan .. tp 30.5 ni serah diri kt hospital sbb sy kena induce baby besar ..

Sama due kite! Tp knp sy xde rasa sakit apa2 lagi🤣 perut je rasa berat. Baby pun suka duduk belah ats perut hmmm. Kalau boleh nk bersalin awl sikit huhu. Ank first. Tp adik sy overdue dlu huhu

1y ago

semoga dipermdhkn segala urusan

saya 21/6.. baby kerap mengeras, pinggang dh start sakit2..celah kangkang pn rasa sakit bila berjalan n terasa berat..smoga dipermudahkan segala urusan ibu yg menanti minggu dan hari ni 🥰

sy dua 21/6 . so far skrg perut skali skala mgeras tp bby aktif gerak jg . kdg rasa sakit dkt ari2 . yg lain tu blm rasa lg . smga urusan ibu mgandung kn dprmudahkan . aamin

sy duedate 2/6 .. kt missv je ade rse cm sengal2 siket . kdg2 je sakit siket . tk kuat mne pun . berdebar2 je nk dkt2 bersalin ni . so far tkde lg tnda2 nk bersalin