Spe penah minum callamilk perisa blueberry?

Knp ye lps sy minum callamilk susu kambing tu sy rse berdebar ii? Rse mcm nafas laju je, heartbeat baby pun drop lps sy minum air tu, mungkin tkssuai kot#seriusnanya #firstmom

3 Balas

Sy beli time promosi 3 kotak skaligus.. perisa strawberry n caramel. Sjak dari bulan 10 beli sampai skrang da pregnant 8 bulan bru abis skotak..Hb sy okey je x minum susu tu pn, klu sy minum rasa loya dlm tekak. Pastu sakit perut..Mmg sy lactose intolerant. Tp iklan ckp x meloyakan, tak muntah.. sbb tu try.. tp xdela rasa debar2 tu. Susu ni xde caffein pn, tp xtau la yg blueberry tu cane..

4mo ago

sy rse mcm loya jgk first tu, pstu husb paksa jgk minum, bole telan cuma rse tksedap laa, sy lgi suka coklat sbb peminat coklat 😂

klau camtu stop dlu la..blh ganggu bb nanti.sy xpernah mnum masa peknen..minum masa menyusu je

4mo ago

alhamdulillah Kalau dgn sy serasi..susu bnyk n pekat

sy prna try jg tpi tak sesuai hb sy turun dri 11 ke 10. lpas tu trus dah x mnum.