SCAN JANTINA

Kndgn dah msuk 21wks, bolehkah cek jantina? Andai 21wks tu dah bole cek, ada tips x spya baby bgi krjsama masa scan nti😆😆#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

6 Balas

sy scan buat detail scan masa 22wks kat sonobee. buat 5d sekali harga murah sis. murah dari tempat2 lain. sonografer pon scan detail satu2 dia terang. masa detail scan kemain rancak baby sy gerak. bila time 5d terus tido siap tutup muka lagi. sabar jelah. orang kata banyakkan makan benda manis dan sejuk buat baby aktif.

8mo ago

time ni pon dapat tgk jantina sekali. 😊

makan coklat..baby suka...sakan dia menonggeng nanti 😂 saya minggu lepas makan roti coklat gardenia..kemain dia aktif sampai doc suruh saya pegi kencing 2x..pegi jalan²..baru dia dok diam..

nak cun buat 24w. buat sekali detail scan, blh tgk keadaan organ dlmn bby. tapi kena tanya klinik yg ada scan 4d/5d.

makan manis minum manis dan jgn kencing sblm scan. mesti kasi kerjasama

Before nak pergi tu. Isi perut dulu. Confirm baby rancak masa scan 🤣

minum air jus / makan aiscream sis confirm rancak tk tipu 😆