Baby da mula tolak susu formula s26

Knapa ea da 2 bln bby minum susu s26 ni.. ttbe dlm bbrp harini asyik tak abes susu laa.. muntah kan balik laa.. pastu mula laa dye ngamok.. nak kene tuka susu kee.. ?? nk kata pampers pnuh.. da tuka.. prot da sapu mnyak..memain ngn bby pon da.. dodoi pon da..

2 Balas

Ohh sama gak ngan anak sy, asyik kentut je tp semua normal jg. Sy x ubah susu dia mcm kdg dtg kdg ok. So sy biarkn je asal anak x meragam dan selesa. Mgkn anak masuk angin tp x buat dia smpi x selesa.