Inhaler viks

Klu pregn ni ble tak hidu benda ni #inhalervicks

Inhaler viks
6 Balas

Ohhh baru thu x blh guna inhaler dgn minyak cap kapak. Sbb sy jenis kuat sakit kpla@migrain lpstu resedung kuat jgkk bila dh bersin hidung sumbat plk . Pregnant ank no 2 ni lain mcm sikit.

10mo ago

same .hahahaha mnyak cap kapak bau die mild sgt dan skjao ilg da

Tak boleh. Dalam vicks ada camphor. Camphor ni chemical substance yang preggy mommy and baby kena elakkan.

10mo ago

Betul tu. vicks ni bahaya. Sama jugak minyak kapak. Saya pakai minyak bidara. Tgk ingredients dia mmg bebas champor.

sy hidu Aje x de mslh pun jgnla hidu sampai pns hidung tu😂takat hidu sikit2 kjp2 x de mslh pun

10mo ago

Okay untuk awak tak semestinya okay untuk orang lain. Jangan normalise kan benda yang tak boleh jadi benda yang boleh.

I'm Not Sure But if I fel Dizzy Or Vomit. I always use this only ..

sy mnyak2 angin ni nk bau wktu btul2 terdesak ja. sja2 xyah la guna.

Boleh. Camphor ok topically, jangan telan je