Pil perancang untk czer mom

Klu kita terskip makan ubat mmg dtg period ka? sbb sya 3hri terskip mkn ubat esk tu turun darah. Saya bru hbis pantang 29 feb bulan lepas. 6/3 dtg period. tk sangka pula dtg period awal. Ka mmg normal? #SeriusTanya #ingintahu #czermom #pilperancang

1 Balas

xpasti pula. sy czer ambil depo sbb haritu ambil pil terbabas juga pregnant...masa cucuk tu masih ada nifas. esoknya terus kering smpai skrg dh 2 minggu.

2mo ago

dlm 9 bulan mkn, start dari habis nifas. tp sy kdg terlupa mkn ubt..tu yg terbabas. kali ni sy cuba depo pula..plan nk jarak 3-4 tahun then tutup kilang, dh 2x czer.