Scan xsma dgn delay period

klu ikutkn last period dh 9w 4D tpi knpa msa scan bru 6w 4D ya..sy xnmpk pun mna kantungnya..jdi rsau pla

Scan xsma dgn delay period
2 Balas

sama mcm saya. kalau ikut lmp sepatutnya dah 8week. tapi masa tu scan2 dpt 6week je. akan repeat scan lepas sebulan. kalau ikut penerangan doktor saya kita tktahu bila persenyawaan tu berlaku. tarikh lmp kita tu hanya untuk buat jangkaan tarikh kita bersalin shj.. kalau baby membesar maknanya lepasni kita tk boleh kira ikut tarikh bila last kita period ..

mcm saya klau tidak dh 7w..pergi scan.. skli xnmpk apa doctor kata mgkin bru 3 week 😞 appointment hujung bulan ni kna p scan smula

1y ago

mgkin persenyawaan lewat kn..