Scan jantina,harap yg ni betul² dh,2x scan result bebeza,cuma yg 1st xjelas yg ni jelas pistol dia🤭

klu ikutkan masa mgndung ni suka sgt benda manis,xminat lansung bnda masam,dhtu sampi berat naik medadak suka minum,mkn bnda manis,byk mgiring ke kanan org ckp ni tanda bby girl🤭mana tahu scan kali ke2 boboy,so tanda² ni xleh pakai sgt,tp dr start awai ngandung byk ggeng chinese dok ckp u bby boy,whtever laa biy or girl jnji sihat,n musnah impian barbie aq😂,cuma masih dlm fasa was,sgguh ka boy😅,takut kali ke3 lak lain,kali pertama kepit,xnmpk tu doc ckp malu kepit ni girl,last xpuas hati scan tmpt lain boy,hampa ada pnh jd cmni tak#firstmom #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

Scan jantina,harap yg ni betul² dh,2x scan result bebeza,cuma yg 1st xjelas yg ni jelas pistol dia🤭
2 Balas

Sy klu mitos2 kata makan manis lah apa Lah mmg sy xpercaya sbb pengalaman ada sepasang anak sangat berbeza betul hhaha Anak first sy suka mkn masam2 orang kta lelaki scan nmpk girl hahaha Anak ke 2 xnmpk langsung smpi bersalin suka mkn manis2 sekali kuar bby boy hahaha Ni yg ke 3 bnyk teka teki dia 🤣 Sy buat xtau jew scan jantina pun x hahaha

10mo ago

Hehe.. scan jew sis yg boleh dipercayai No 3 ni sy suka makan manis2 Nanti 28 weeks br scan tgk laki ke pompuan hhaha

nampak macam boboy tu sis

10mo ago

itulah,harap ni last result,risau uturn lak,1st baby jdi tak berapa pandai sgt