boleh gk ya perut ibu hamil diolesin minyak kayu putih?????

Klo perut lagi kembung,perih kadang pengennya mual trs. Biasanya saya sering tuh yg namanya ngolesin minyak kayu putih di perut. yg jadi pertanyaan boleh gk ya?berbahayakah tidak dg janin

2 Tanggapan

Ya boleh lah bun. Ga ada tulisan di larang untuk ibu hamil di botol nya kan? Aku kadang juga pake minyak kampak.

Aku kalau kurang enak badan juga make minyak kayu putih. Alhamdulillah dokter juga ga masalah in itu.