Hb tak memuaskan 🥲

Kk ckap hb tak memuaskan.. 10.7 Cam na nak naikkan hb ehhh.. semua dh mkan .. maltofer 2 kali sehari.. kerang dah ditelan.. 🤭 buah jambu batu pun dibedal 2 biji sehari.. Hati ayam tak minat sebab macam ada bau yang saya tak suka..😅 Penin penin🤭 Bagi pendapat jap .. Maklumlah anak pertama #ingintahu #bantujawab #firstmom

2 Balas

kak tak pernah makan ubat zink..nak muntah.. tapi hari2 makan ikan bilis goreng bawang dan cabai melaka.. sedap dan hb sentiasa cantik.. try la dik.

1w ago

syukur lah .. hahah.. tak tahu lagi hb bulan ni.. selasa cek

Boleh try pati delima pati kurma atau makan kurma terus…