Mimpi 😑 mainan tidur

Kita mimpi kita gugur,darah banyak.. sebab overthingking ke mcmn 😅.. jarak 5tahun then hamil sebelomnya bby mngal jd fobia.. #8w1day

4 Balas

sis... cuba pasang selawat dan ayat2 ruqyah....maaf la nah apa saya kata ni mungkin orang zaman moden tak percaya...kadang2 mimpi mainan tido tapi mimpi juga ada terselit alamat...

samala dgn saya , gugur masa 5 weeks ni dah nak masuk 8 weeks dpt mimpi mcm tu + perut mcm cramp cramp . anyone boleh bgi kata semangat 😭😭

Mungkin terlampau pikir sis, Positif ya, ibu2 kena kuat. Banyakkan doa semoga selamat semuanyaa 😊

Mungkin juga mommy trauma. Banyak kan doa dan moga selamat sehingga bersalin. Aamiin