bedong

Kira2 baby butuh bedong brp pcs ya bund?

2 Tanggapan

8 cukup bun.. tapi ya habis pipis langsung cuci trs jemur, hbis itu dedekny BAB ya langsung cuci trs jemur, nty sisa bedong yg k8 bakal cukup sampek bedong yg di jemur kering.. trs d pakek buat malem.. trgantung sih bun.. seberapa sering gantiny, klu sya dulu 6 kurang nambah 2 buat malem, soalny kn pakai popok kain, jadi waktu pipis basah sama bedongny jga, n d daerah sya bayi yg baru lahir d bedong 24jam..

Saya beli stgh lusin tambah punya ponakan ada 8 jd 14 klo ga salah