Scan hamil 5 minggu.

Kira dari hari terakhir period, 6 minggu 1 hari. Tapi bila scan, 5 minggu 3 hari. Baru nampak kantung. Jantung belum..hehe. normal je ni kan ?#firstbaby 😁

2 Balas

Normal je, sbb could be late conception (maksudnya bukan 6 minggu tapi 5 minggu saje). tunggu 1 atau 2 minggu utk buat ultrasound lagi. Jangan risau :)

2y ago

itulah kena datang semula lepas dua minggu..bole bukak buku pink da pastu insyaallah..😁

normal je tu sis. jgn risau. alhamdulillah dh nmpak kantung tu, tgk scan2 yg lain lps ni cmne. insyaallah…

2y ago

biasa lepas nampak kantung, jantung insyaallah nampak jugak dua mggu pastu kan? 🥰