mommy semua tolong bagi kata semangat untuk saya , baru preggy 18 week tapi tapak kaki ,tangan bisa

kerana buat 2 kerja siang dan malam mencari rezeki

5 Balas

Pnt sgt tu. Sy pn kja siang jam8am-3pm. Kdg ad staf cuti jd 8am-8pm. Mlm plk jam9pm-2@3am. 😅😅😌 20w krja smpai sarat , single parent . Smoga kuatt selagi mmpu truskan je 🫶🏼 Klw dh x larat nt, just 1 krja je. Pregnant mom kn sllu kena byk bedrest. Moga dimudhkn dn dilncarkn rzeki😁😁

Sis selalu picit2 sikit tangan dan kaki untuk lancarkan darah.. sapu minyak2 angin dan kaki seeloknya pakai stokin masa tido utk hilangkan bisa.. ibu kuat InshaAllah anak hebat tu 😊💪🏻

Cuba sis setiap malam tido pakai stokin… usia kandungan kita sama sis… tiap malam sye pakai stokin dan ais batu sye kurang kan

samalah ari2 berdiri dan bwk files berat2... insya allah anak kita kuat.. dpt je rehat kene rehat btul2...

semoga dipermudah urusan