Hi mommies, Ada tak yg hadapi masalah keputihan time pregnancy ni ? Mcm mana nak atasi?

2 Balas

Rajin rapikan bulu kemaluan. Kerap ganti panties. Cuci dgn air biasa. Tak perlu guna feminine wash. Bykkan minum air mineral. Kerap makan yogurt. So far ini yg sy amalkan dan berkesan.

Maklum pada doktor n pantau keadaan keputihan. Jika perlu, doktor akan cek jika keputihan tu berbahaya atau tidak ke atas kandungan