Salam.. Saya skrg dh 18w..tadi checkup dkt kk berat naik lebih dari sepatutnya..

So kene berulang check bp selama 2 minggu.. Boleh ke kalau kita check di klinik swasta/farmasi? Tadi nurse bgtau blh check dkt klinikswasta or farmasi.. Cuma saya terlupa nak tanya kene check bp saja atau complete semua dlm table ni.. Nak call kk susah nak nak jawab.. Harap ade yg blh bantu.. #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Salam.. Saya skrg dh 18w..tadi checkup dkt kk berat naik lebih dari sepatutnya..
1 Balas

Check BP saja. Kalau ada machine sendiri, senang. Buat di rumah saja.