Minum susu

Kenape baby sy kalau menyusu kejap2 je eh? Nk ckap susu badan sy tk ckup ade je, tp kalau nk menyusu dalam 6-8 minit trus lepas then mintak nak main. dia mcm lebih nak main and tengok sekeliling. Berak & kencing dia ok je. Tp Tkut je berat badan dia tk meningkat kalau pergi checkup nanti. Normal ke? Baby saya 4bulan skrang, bulan ni akan masuk 5bulan. #firstmom

1 Balas

sama dgn anak sy , menyusu main2 .. nak dptkan 10minit menyusu pun susah , melainkan kalau dia da tido lama pastu bangun tu haa baru la dia menyusu lama.. Sy tgok mcm tak berminat dgn susu , tp kalau nampak makanan dia punya melonjak , mulut pun dok cupcapcupcap 😂 ank sy 4bulan

6mo ago

Haaa sama la tu ngn ank sy😂 mungkin milestone mreka mcm tu skrang. Sbr je la..