Effect selepas Depo macam mana? Share experience

Kenapa ye selepas beberapa hari saya ambil depo, darah keluar dengan banyak. Dan sehingga sekarang dah 2 bulan lebih bersalin still ada darah? Sebelum pregnant, period saya teratur. Ada ke yang sama pengalaman macam saya? #firstbaby #firstexperience

3 Balas

yg suntik tu kn sis? sb ni la sy dua hati nk ambk apa2 jenis perancang

Sy mkn ubt ja tp sama jgk dah 2bln lebih still ada darah tp xkluar bnyk

1y ago

sama la kite.. sy mkn ubat tpi drah still ada skrg masuk 70 hari.. tpi darah kluar sikit²

so sekarang merancang sendiri atau macam mana?

4mo ago

tukar kepada pil perancang