Jarang kencing

Kenapa ye selalunya saya kencing setiap 1 jam tp start dr lewat malam smlm sampai ke pagi ni saya jd jarang kencing pulak #pleasehelp #firstmom #firstbaby #19_weeks

1 Balas

Awk kuat minum air jg ke ? sy dah start masuk tndas setiap 30mins, lagi2 klu bru minum air 15 mins dah nak masuk tndas balik.. Tp mgkn smua xsama jg lain2 pengalaman

2y ago

Xpasti la normal ke tak klu cmtu tp bagi sy normal jg, jangan sja langsung x kencing2 seharian.. Sbb kita kuat minum ke x kuat minum ttp jg akan kerap kencing. 😅 Takpe awk yg ptg xde apa2 komplikasi lain mcm spotting or bleeding smua pasti ok..