ingin tahu

kenapa ye lidah baby ada putih2 macam ni tapi baby still bleh makan macam biasa ..#ingintahu #SeriusTanya #bantusharing #firstmom

ingin tahu
2 Balas

Sebab susu Sebab tu kena selalu cuci lidah Boleh guna berus khas atau guna kain balut sikit kat jari kita then gosok slow2 kat lidah baby

Baik pergi clinic takut hfmd

2mo ago

Dalam gambar yg saya nampak mcm mata ikan. Maybe gambar tak clear so mata saya nampak mata ikan. Anak buah saya 2 org lidah ada mata ikan & disahkan hfmd. Anak2 saya pun so far saya kerap perati lidah dorang sbb takut. Kalau kulat susu anak saya more to warna putih pekat, tak nampak ketul mcm dlm gambar huhu