Buih susu dalam botol

Kenapa ye ank saya kerap tinggalkan buih susu mcm ni? Nak kata sabun, saya dah cuci bersih ii.. ada yg tahu atau sama tak??

Buih susu dalam botol
2 Balas

Cuba try tukar bottle susu. Dahtu kalau bancuh susu jangan shake kuat .sbb gelembong tu boleh menyebabkan anak bnyak gas dlm bdan. Day by day nnti jd kembung dhtu jeluak/muntah kuat. Try bottle anti colic

1y ago

Terima kasih, saya cuba tukar botol lain

gelembung udara..awk gune botol anti colic x..biase gelembung camnilah penyebab bb cpt kembung.mgkin jgk sbb jns puting or botol tu bile bb stop hisap jd hasil buih2 tu

1y ago

Faham, terima kasih