Pergerakan 25 week

Kenapa ye 25 week ni baby jarng gerak eyhh .. ataupun memng cmtu .. jarang gerak lhh tpi belakang saya asyik sakit je ..

1 Balas

Sis cuba mnum air sjuk/mkn manis lps tu rehat. Bru rse gerakan. Sbb kdang2 kita aktif sgt, tk sedar ad gerakan baby.

2y ago

ya btl sya sis, sya drp habis mabuk mengandung haritu dlm bulan ke-4 kandungan, suka sngt mkn manis² dn sesuatu yg sejuk, pantang jumpa aiskrim la, smpi skrg minggu ke 24 bby active sngt, tapi mkn manis dn sejuk jgn terlebih la, nti kena kencing manis atau bby besar tak pn air ketuban banyak... apapun sama² doa semoga kita semua mommy to be and the bby sentiasa sihat dn dipermudahkan urusan bersalin kelak...🤲🏻