Saket belakang badan

Kenapa ya saket blakang sgt sgt sgt . Sbelum ni pregnant ank first tk mcmni 😭 tapi yg kedua ni nk masok 7m pun masih muntah2 alahan 😭 dgn saket badan sgt sgt kdg saket dekat bawah . Berjalan pun tak selesa . Perut kecik je pun .

2 Balas

Boleh try buat stretching exercises, mungkin effect muntah2 alahan tu jugak, saya first trimester dulu mmg tak larat dan sakit sgt badan bila muntah2 tu, drain energy...

1mo ago

Bukan sbb punca mngndung tapi sbb ada bnda tumpang huhu patut sgt sangat

maybe postur badan xbetul bila tido or duduk

1mo ago

Tkdelah . Sbb lain