Sekadar nak tanya

Kenapa ya perut saya asyik sakit je kalau mengiring belah kanan . Bila baring nk bangun tu sakit macam cramp normal ke ya ? Ada tak ibu ii macam ni ya #firstmom #ingintahu #9week1day#SeriusTanya #bantujawab

2 Balas

hii, sy first mom jga. normal la kali eh, sy pun mcm tu mengiring kiri kanan sama ja sakit 😅 bangun pun cramp bejalan pun boleh rasa cramp.

3mo ago

Ouh baik , saya takut jugak harini dah kurang sikit .

hai, saya waktu 6-9w memang diakui pinggang rasa sakit sangat, sampai nangis tengah mlm nak tido seksa jugakla.. btw, sis berapa week ye??

3mo ago

takpe sis, jaga kesihatan, jaga makan, enjoy je .. saya pun enjoy jela walaupun kadang cramp tak boleh tido malam.