Kenapa baby tak tidur selepas susu badan

Kenapa ya lepas menyusu badan, baby nak tidur tapi terjaga2.. nyusu lama juga.. sampai melimpah2 kalau dia dah tolak tak nak susu dah tu.. tapi kalau bagi susu formula, baby mabuk terus tido.. tido yg nyenyak. Sy kalau boleh nk byk kan bagi susu badan kat baby Ada tips ke atau ada apa2 yg sy salah cara?#seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

😅😇susu formula ape y sampai mabuk tu..susu badan cepat cerna n hadam..susu formula lmbt cerna sbb tu tahan sikit perut kenyang.

1y ago

🤣🤣 ooo.. mcm tu ya.. okay2 faham