Berak berdarah

Hi, kenapa sy berak berdarah ye. Sahur tadi sy mkn kurma susu, buah epal dan minum susu frisomum shj. Tapi dlm pukul 8 pagi mcm tu cirit birit. Ingat dh ok lepas membuang. Tapi mcm sakit lagi perut bila membuang cuma mcm kepingan darah je. Puncanya sbb susu sy minum atau apa ye? Ada effect kandungan tak? Risau jugak ni sbb sakit perut tpi taklah teruk cuma asyik memulas. #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

Saya pun ada jd mcm ni tapi sbb sembelit dubur luka berdarah. Kalau masih sakit lepas berak better sis jumpa dr check utk kepastian.

1y ago

Alhamdulillah dah ok. Betul lah tu sbb sembelit 🤣. Risau tk pernah berak darah time awal pregnant mcm ni berak darah pulak

berak berdarah mungkin ada buasir. atau bontot ada luka. kalau waswas, awak check kat klinik.

1y ago

terima kasih bagi pendapat, rasa sbb bontot luka. Alhamdulillah ptg dah ok