Saya due 15/8

Kenapa skrg ni saya tengok perut saya dah tak bulat macam sebelum Ni ye? Nampak macam dah kebawah sikit😅 selalunya perut dah kebawah mmg rasa ringan eh badan? And perut nampak agak kecik risau pulak

2 Balas

Due kita sama sis😆 rasanya baby sis dh turun kat bawah dh tu, kena tunggu tanda2 besalin je nampaknya tu🤭

11mo ago

Eh sama eh😂 itulah awak kite risau ni jangan lepas due sudah lah kan hehe. Dah buat exercise pakai gym ball berjalan sana sini🤣 tapi kite tak rasa lagi contraction. Awak dah start rasa ke contraction?

Sy due 14/8 perut sy pn ke bawah.. and dh berapa hari kua lendir.. tggu contraction je ni..

11mo ago

Lendir bercampur coklat sis.. mucus plug.. bese lepas dr check bukaan pn akan kua lg lendir tu