Hi mommy nakbertanyaaaaaaaa

Kenapa baby saya kurang menyusu sejak nakmasuk 3bulan ni yaa...4jam sekali pun taknak..bila dipaksa nangis macam kena pukul.kalau dia betul betul lapar je dia minum susu..tu pun kena paksa dulu...baru lah nak..kalau tak isap puting je dia nak....ada apa apa cadangan ke..saya Guna susu dupro..sebelum ni lectogen ..tapi taksesuai..berak taik hijau je....fully formula...#ingintahu #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #bantusharing #firstbaby

2 Balas

mcm saya jugak baby 4bulan xmahu menyusu botol. Cuba tukar teat botol susu.. haritu saya pakai nuk, skrg tukar ke pigeon wide neck teat sbb ramai yg suggest similar dgn nipple kita. Mungkin baby nipple confuse tu..

10mo ago

okayokay..inshaallah..akan diusahakan 😅

sma dgn ank sy ni..mlm mnyusu ke tdk

10mo ago

dah nakmasuk 4 bulan kak