Walk in kk( saja nak cerita)

Kemarin anak saya naik bintik2 merah kat badan dia. Saya walk in la kk. Saya straight la p kk tu x pegi kd dulu. Sbb bukan nak buat monthly checkup. Bila sampai sana kk depa suruh balik p kd amik buku anak nanti mai balik kk. Sy ckp la sy dtg bukan utk monthly checkup, dtg sbb anak naik bintik2 at least bagi la masuk jumpa dr tp x boleh. So patah balik la sy p kd. Btw anak saya baru 30 hari. Bukan tak nak p swasta, tp sy kalau p swasta depa suka suruh refer kk balik tu saya ke kk terus. #firstmom #firstbaby #ingintahu

1 Balas

monthly checkup brp hb? klu dh dekat, buat sekaligus masa checkup 1st baby dan ibu.