First time mommy.

Kebanyakan mommy mlhirkn mnggu kbrpa ye.. Serious mmng asyik tnggu hari sbelum edd sbb ada gdm. Klau xbrnk lg kna induce Shari sbelum. Huhu.. n tnda2 nk brnk Pon kta rujuk pngalaman mommy lain..tpi blum lgi la nmpknya. Ad ke yg dh brnk, edd 28/6

2 Balas

Yang saya tahu, 37 38 39 40 dah boleh kot rasa nya.. Sbb sy bby first minggu ke 39,yg last 40 minggu.. Sikit lagi dr nak bg induce😂

1y ago

haaa..tu la..mybe week2 nk 40 kot . mcm tnda2 tu mcm taknmpk lgi.. hrp2 la before trikh due.

Saya bersalin 37 weeks.

1y ago

waa..thniah.. awl bslin. risau pulak kite ni..dh nk msuk 38