Scan tak sama brt baby...

Kat hospital 28 week 1180 g.. Bila g swasta A tadi scan 28 week 4 days...baru 1075g...klu g klinik swasta B yg lain pla.. Bby lbh krg scan kat hsptl... Brt sikit... #firstbaby #ingintahu #firstmom ... Spjg g klinik A.. Bby lbh kecik brt nya berbanding g klinik B...

2 Balas

scan ada tolerance..plus bergantung pd kedudukan bby juga. normal klu ada beza.

xda masalah pun bila berat baby lari sikit..asal 28 weeks kena 1kg ke atas..