Selsama waktu 15 minggu

Kandunggan 15week bila hassum je sakit dekat bahagia bawah perut . Mom yang lain ade yang sama ke ? #firstmom

3 Balas

Hassum tu bersin ke? Haha kelakar la awk ni. Ya biasa la tu sakit sikit. Masa hassum jangan ditahan2. Bukak je mulut luas2 cuma hadang mulut pakai tangan kurang la sikit sakit kalau tak ditahan

sy pun sejak preg ni kuat bersin. kdg sumbat hdung tp x selsema. pelik hehe. kdg bersin pun mmg sakit bwah perut tu. tp sekejap je hilang.

saya pun kuat bersin . tak selsema pun bersin . sye bersin sambil buka mulut , biar bunyi kuat gila pun janji perut tak sakit