Boy or girl?

Kandungan sy dah masuk 29 mggu. Ada tak sama macam sy yg masih tak tau bby boy ke bby girl. 😅#firstmom #firstbaby

12 Balas

31w x tau gender lg huhu, tiap bln check swasta x nampak, pergi detail scan buat dg sono pun x nampak, firasat kata boy, tp firasat terlalu berharap pun x blh jgk, kita tggu sampai bersalin je😉

Sy 24w hritu scan nmpk boy, now 28w++ scan 2 hri lps dktr x sure sbb bila dkt nmpk mcm boy bila jauh nmpk girl.. Nsb bek x beli pe2 lg.. Plan nk beli msa dh 30w nnti.

Sy 32w baru dpt tahu. Tu pn kena scan 5d dkt klinik swasta khas ibu mengandung baru bby nk tnjuk. Scan biasa di kk & klinik swasta bby asyik kepit saja.

samalah saya 29w taktau gender lagi , doc bagi 12/10 nanti scan jantina harap2 lah dipermudahkan 🤲 tak kisah girl or boy janji sihat2 hendaknya .. Amin

sama lah , saya dh 29mggu tapi tak tahu gender . mmg tggu bersalin nnt jelah 😅 beli baju pun warna yg dua2 boleh pakai ..

masa scan 24mggu doc ckp mgkin girl...scan lgi 28mggu tk nmpk dh 😂😂 mls nk bhrap sngt sbb b4 ni dh 2 boys 😅😅

sama lah dh 29 week tapi x tau lgi jantina..tapi firasat kata baby boy..🤣🤣

26 weeks... still tak tahu gender... 😂😂😂 surprise nanti bersalin lah

sama xtau jugak. 28 week haritu scan tp die xnk tunjuk.

sama! asal nak scan d kepitnya paha haha