Kandungan saya masuk 19 weeks bleeding 3 kali.

Kandungan saya masuk 19 weeks. Dan saya dh 3 kali bleeding. Ke2 kali bleeding saya jumpa doc dan doc check nampak ada sedikit lendir darah di dinding dan bukan dari baby. Bleeding kali ke3 ni tak banyak lepas tu takde lagi macam yg first dan second dlu. Dan saya takde rasa sakit apa² di bahagian perut. Ada tak moms lain macam kes saya ni?🥺 ##seriusnanya #firstmom

1 Balas

saya 2 kali bleeding sebelum ni. Tapi alhamdulilah scan baby ok. dr cuma bagi ubat kuatkan rahim. yg 2nd, dr check pakai mcm muncung itik. saya pun dr kata bukan darah dari baby dalam rahim, bahagian luar. Jangan buat kerja berat2 tau.