Hai sya complete misscariage 22/2, kndungan 3 bln, hearbeat baby takde.

Kandungan saya 12w ke atas dah waktu tu, sya tak brapa ingat. Alhamdulillah baby trun sndiri, tpi jumaat ni akn repeat scan utk tgok keadaan rahim. Sya nak tnya bila ye bleh start mengurut full satu badan lepas keguguran ☺️?. Sapa2 ad pengalaman? #pleasehelp #misscarriage12weeks

1 Balas

saya keguguran 22/2/22 , pantang 2 minggu. habis pantang terus mengurut

1y ago

saya start makan folic masa hari ke 3 keguguran. tak miss sampailah dapat tahu pregnant n misi bagi ubat obimin baru saya stop sebabnya dalam ubat tu dah ada folic