Perut rasa berat

Kandungan masuk 21mnggu tapi sebelum2 ni sampai skrg perut rasa berat dan cepat mengeras klo berdiri, adakah normal ? Lagi satu bila habis kencing perut bahagian bawah tu rasa berat amat nk tegakan badan..ada x ibu2 alami pengalaman yg sama skrg?#seriusnanya

2 Balas

Maybe normal kot. Sy da 23w, time mengeras tu rasa seketul situ je membulat skarang ni.. sblum ni just mengeras je..bru smlm details scan alhamdulillah sume ok. Nk duduk or nk bangun mmg rasa berat sikit dh x mcm sblum pregnant

normal. hadap je. bdn tgh standby nk bawak beban lg berat