Muntah macam keju ?

Kandungan dah masuk 3 bulan , haritu bulan 1 ja muntah tp tak teruk, bulan ke 2 dah okay cuma loya , masuk ja bulan ke 3 ni , minum susu muntah dan muntah tu macam susu yg berketul ketul. Kenapa yaa ?Muntah bulan ke 3 ni lebih teruk dari bulan pertama. Bila ke klinik , jawapannya sama, semuanya normal untuk ibu hamil. Saya stress 😭 Ada yang tahu solution ? Apa yang perlu saya buat ? Sampai lembik dah badan . Perut lapar tp muntah je. #firstmom #ingintahu

1 Balas

try tkar susu.. tkot dh xsrasi dgn susu tu

10mo ago

sy dh 5x tkar susu mse rncang mngdung mnum hl ori.. lpstu loya tkar coklat.. lpstu xok sembelit tkar anmum ori xbolh telan tkar coklat muntah2.. lpwtu ambek hl strberry ok skjp lptu loya blik skrg mnum susu kambing lazz bru ok..