Ais krim durian

Kandungan dah 36w, tekak teringin makan ais krim durian, boleh ke makan ais krim durian? Pikir nt lps bersalin lmbt pulak nak makan.

2 Balas

Boleh 😊 selagi tiada alahan. BTW nak makan lepas bersalin pun boleh. Tiada masalah.

11mo ago

Okey, tq awak. Hari nie jgk sya crik. Nak makan durian tak brani sbb bdn sya xtahan ngn durian. Pernah ada pengalaman keguguran sblm2 nie.

Mkn je sis, saya mkn almost everything tp in moderate portion 🙂

11mo ago

Okey awak, terima kasih ❤️