25 weeks pregnancy

Kandungan dah 25 weeks, dah boleh scan jantina ke ? em kalau scan swasta, mahal tak? nak gi dgn suami sebelum kami pjj 😌 #firstbaby #1stimemom

104 Balas

pegi scan kat sonobee ultrasound..murah situu ..dorg selalu wat promo.. aritu gie rm28 je

ni sy wsap utk bln july fully booking dh (detail scan) .. bln 8 bru ada utk detail scan..

sy bt detail scan 2d klinik swasta rm150 doktor scan bby girl,alhamdulilah kuar bby girl

dah boleh sis. saya buat masa 24w di hosp swasta, buat details scan dan 4D dekat rm300.

Dh buat masa 24weeks detail scan 5d,rm150😊, nmpk jantina, semua psl baby tau nnti

klu area selangor sy buat detail scan di klinik ajwa Rm 150 je , boleh nmpk jantina

Sy buat scan baby 5D siap dapat cd , report baru 150 kat klinik taman daya jb

scan masa check-up 20 week doctor kat klinik bagitau syukur dapat baby girl.

klinik cakap nak scan jantina dlm rm50-60 je kalau details scan 150 macamtu

tgok fb sonobee ultrasound, ade promosi detail scan + 5d tak sampai rm150.