Activefast

Kandungan baru sebulan. saya migraine selalu makan caffox. tapi doc kata kena makan Paracetamol je. Panadol Paracetamol 500mg, Activefast pon paracetamol nya 500mg jugak, apa bezanya? saya dah termakan dah. kandungan baru sebulan tapi saya dah makan activefast sebab itu je ada. Ubat doc bagi tertinggal dekat rumah. Sila bagi pencerahan. This is my first baby

1 Balas

Ya betul, paracetamol 500mg je boleh makan. Actifast tak boleh sebab ada campuran bahan lain.

3mo ago

saya dah termakan.. hrm.. takpelah ye. harap takde apa² berlaku😭