Pregnancyy

Kalo cmni memang confirm positif pregnant kn? Tp sy baru je habis period last week. Ade kemungkinan pregnant ke? 🥹

Pregnancyy
6 Balas

sya anak pertama period ontime sedar2 g klinik nak amik ubat badan sakit 3hari dctr check positif. 9w. bln depan masuk 3thn dh anak. skrg ni sya jaga late period patut 27-28 jan period tapi takda check upt 1hb 4hb 7hb double line. hehe saja checkbyk kali tak puas hati kan.

pregnant dah puan tahniah..8 week bru buli dftr kat kk. Oyaa puan mc period ke? klu mc period n perut sakit memulas mcm sngugut teruk..puan cpt2 jumpa dktr takut hamil luar rahim..

nanti sis p klinik try comfirm lain,,rasanya pregnant tuu inshaAllah sbb saya pun macam sis last period last week mai minggu dpn xmai period cek upt positif

Nak tanya boleh.. Awk ade tak rasa sakit bawah perut.. Mcm rasa cramp ke? Sebab saya bru 2 minggu slps period ada rasa mcm ni.. Tapi saya tak cek upt lagi..

1y ago

Amin.. Insyaallah 🌹

period brapa hri sis

1y ago

Itulah siss.. confuse plk 🥲