Cyst & preggy

Kalau tengah preggy , then ada cyst sekali tu macamana r ? Bahaya ka ? Apa perlu di buat ? Apa-apa yang perlu di elak ? Cara merawat ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Biasa doktor akn tgok je dulu.. Sbb cyst tu akn mengecut seiring dgn tumbesaran baby.. Don't worry ok

2y ago

Ooo .. okeoke .. hihi . Tengkiuuu

cyst berapa cm? kalau kecik tak perlu buat pape cuma kawal pemakanan. kalau besar kena rujuk doktor

2y ago

Kemarin scan dah 4.7cm cyst tu .. doc kata after 20day nanti scan lagi .