susu badan

kalau susu badan terlalu banyak , ade tak cara bole slowkan atau hentikan ? anak kedua skrg dah 27 weeks . #ingintahu

3 Balas

sma mcm sya susu bdn bnyk.ank msih bff usia 3 tahun lebih.skrng sya mengandung.sya ada mintak ubt dkt kk ubt bgi berhenti susu bdn.misi dkt kk ckp syg la klau mkn ubt.nanti lagi 3 bulan lebih nk bersalin susu bdn xdk.terus sya terkedu tak jadi ambil ubat.ank sya time tidur ja bff.sya sulam bgi dy susu kotak dgn susu tepung.alhamdulillah lma2 dy ok minum.mula2 tu agak mencabar jgk sbb dy mau xmau minum.

1y ago

saya anak first dh benti susu . ni kira ngandung kedua and susu badan start mcm pertama cume yg kedua ni banyak sgt .. buntuu jugaa

sis pump je , klau ank x hisap lame2 susu akan berhenti. hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

bby dlm perut jgn picit atau pam ye... klau bby dh kluar boleh lah kerap kn pam ... klau dia sentiasa mengalir je pakai bra pads

1y ago

klau sakit kerap kn tuam dgn kain suam ii panas, atau pon amik sayur kubis hijau yg dlm peti ais tu.. sehelai letak kt payudara.. selalu susu bnyk mmg kne kerap kluarkan... takut bengkak susu