SELSEMA DAN BATUK

kalau selsema dengan batuk ubat apa ya boleh mkn ?#firstmom #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Saya jadi mcm sis jugak, dah sebulan belum lega... Nak tidur mlm sesak nafas.. Sampai kena pergi kecemasan pkul 3 pagi sbb sesak nafas.. Doktor bagi ubat batuk Dan selsema dos rendah.. Dan saya kurangkan minuman berais

pergi klinik, bgtau dktr tgh mengandung nanti dpt ubt yg selamat utk dimakan