Dekat app bru 4week 3days Tapi kemarin pergi klinik misi ckp 5week 1day Mana satu ye 😅

Kalau scan 5week buleh nmpk kntng tak?#seriusnanya #firstmom

4 Balas

Ikut org. Dr kt tiktok ckp ikut ketebalan lemak perut.. saya punya perut tebal tpi 5w pegi jgk2 check 🤭 alhamdulillah nmpk kantung n kedip2 jantung baby tpi dgr sayup2 je degupan dia.. saya tk kisah sbb niat saya pergi mmg nk tgk keddukan kantung dlm atau luar rahim itu yg penting.. kalau mommy mcm saya boleh scan awal tpi kalau tkot rugi duit tunggu week 8 insya allah semuanya jelas kelihatan dan dgr

saya pegi scan masa 6 week ikut apps tapi bila dr scan baru 5 week 2 days, tapi dah nampak kantung & yolk sac

12mo ago

sy esuk bru 5week...nak g scan tp mcm takut tak nmpk apa² lgi

Mana misi tahu 5w1d?? Dia scan atau dia kira?

12mo ago

dia kira je tak scan pun ..dia kira sy punya due jdi 22/3..tp dalam app 21/3 ..dlam app 4week 4days...tp dia kira hrini jdi 5week 2day

depends juga