Bukak buku pink

Kalau nk buku pink untk ank luar nkh elok prefer klinik swasta ke kerajaan ye?

2 Balas

boleh je mana2. kalau ada bajet lebih lg mudah pegi swasta. tp kalau mmg plan nak bersalin kat hosp kerajaan, better buat kat kk je. jimat duit.

Ok je sis mana mana. If ada cost lebih boleh ke swasta. Tapi if nak beranak hospital kerajaan, KK aje.

1y ago

Boleh je & based on experience KK mcm lagi details dia check. If nak beranak swasta, certain hospital kena buat atleast 3-5 check-ups dkt hospital tu. so ok je mana mana sis nak.