Mucus plug tu macam mana bentuknya? Ini mucus plug atau bukan ?

Kalau mcm ni biasa berapa hari ye nak bersalin ? Skrg 37w 5d #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Mucus plug tu macam mana bentuknya? Ini mucus plug atau bukan ?
2 Balas

Kalau nak banding dengan gambar kat google, memang macam mucus plug sebab dia macam satu blob aje kan. Harap ibu-ibu lain yang berpengalaman dapat membantu

7mo ago

alhamdulillah dh Selamat bersalin awak 23/9 hari tu

mcm keputihn ni...

7mo ago

x pasti lah...sya pikir mucus plug yg lndir cmpur dgn drah tu😂😂