Sakit ketika bersama

Hi, kalau masa preggy mmg sedikit sakit ke masa nak bersama atau ada cuba pakai pelincir? Saya difahamkan bila preggy memang sedikit susah untuk hasilkan "natural' pelincir. So far sepanjang bersama masih tiada bleeding cumanya sedikit sakit. Normal ke untuk rasa tiada mood bersama ketika preggy? #firsttimemom #pleasehelp

2 Balas

normal. boleh cuba discuss dengan suami, atau pakai lubricant pregnancy safe.

normal,