positif ke?

ada nampak apa2 tak ? #firstbaby ttc5years

positif ke?
2 Balas

nampak mcm 2 line tp samar sangat ..tahniah awak,next week cuba cek lagi upt,kalau makin terang ye lah tu..jaga diri,jgn angkat berat2🥰

1mo ago

terima kasih ..insyaAllah bulan depan nak scan sekali ....sebab saya pernah gugur 2 kali jadi kali ni macam fobia sikit ....saya pesakit pcos jadi saya tak sangka lekat ...sebab biasa nya bulan2 memang period tak regular

sy nampak dua line samar sangat . tapi ada tu . Tahniah awak . Jaga kandungan jangan buat keje2 berat k

4w ago

ye dah 5 minggu baru gi scan