nak tanya?

kalau macam ni kena ape ye? tanya mak dia cakap effect sebab kena cucuk hari tu. tapi nak jadi macam nanah. kena gigit serangga ke?#ingintahu #seriusnanya

nak tanya?
6 Balas

haritu saya pun tertanya hahahha , tanya kakak . dia jawab normal sebab anak dia pun macam tu dulu . now dia dah okay. nanti tmpat tu kecut sendiri, jangan picit, takut nanti jangkitan pulak

1y ago

tak picit pun

normal, jadi cam tu lagi bagus sebab dia akan tinggalkan tanda, yang tak de tanda tu perlu risau akan kena cucuk lagi.

mmg cmtu sis. anak sy pun baru ja pecah smlm. now kering suda . jgn kacau sis biarkn je dia pecah sndri

1y ago

iyaa sis sy pun xpasti mcm mana pecah 😅 tgk2 dah pecah

Bby umur brp bln sis? Sy pnya bby pn gini tp atas bahuu . Xkn drg inject bby dkt atas bhu bby pla 😞

1y ago

baru sebulan

Mmg mcmtu sis. Jgn risau, anak saya baru elok ni tempat cucuk tu 😁

1y ago

okay. terima kasih.

biar dia pecah sendiri jgn picit.. dh pecah nanti ok tu